restaurant - lokale producten - centrum 6km
Strada Statale 16
Ostuni, Italië€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij bezochten deze plek op 14 september 2021. Er werd gezegd dat de camperplek niet meer bestond. Geen verblijf en geen mogelijkheid de maaltijd te gebruiken. We zijn dus maar weer verder gereden.
We waren op de Fazenda in oktober 2019. Een heel mooie plek die je uitnodigt om te blijven hangen. De SP is trouwens gratis, er wordt alleen van je verwacht dat je iets eet in het bijgevoegde restaurant (ontbijt, diner of regionale producten). We hebben daar gegeten en waren gewoon blij om het beste eten te vinden dat we tijdens onze reis hadden, sterrenniveau.
lees meerGastro-camperen! Heerlijke plek tussen de zeer oude olijfbomen. Je betaalt door te dineren of te ontbijten. Ontbijt is 15 euro p.p., en dat is voortreffelijk. Er is stroom en je mag gebruikmaken van het zwembad. Verder geen voorzieningen zoals lozen of water bijvullen. Wij hebben er ook gedineerd en dat was echt subliem. 8 gangen met 3 verschillende wijnen. Top avond en super bediening.
lees meerHonden toegestaan
Stroom
Vuilnisbak
WiFi
Speelgelegenheid
lees meerStrada Statale 16
Ostuni, Italië40° 45' 32" N
prenota@masseriailfrantoio.it
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom