Sosta Camper Diamante - Ipanema Family Club Diamante

Geclaimd door eigenaar

4.4

Locatie host

Camperplaats Diamante – Ipanema Family Club: Comfort en gemak op slechts een steenworp afstand van de zee
De volledig uitgeruste Ipanema Family Club is een privé en gastvrije accommodatie aan de Viale Glauco , op minder dan 20 stappen van de zee en op korte afstand van belangrijke locaties: 700 meter van Cirella en 1,5 km van Diamante . Klik op de link om de schoonheid van Diamante te ontdekken .

Lees verder

• Lozen afvalwater

4.4

Melide

mrt 2026

We hebben hier twee heerlijke dagen doorgebracht. De eigenaar was supervriendelijk en heeft ons alles laten zien. We komen zeker terug 👍🏼

h

henrikds

feb 2026

Een fijne, vriendelijke plek met alle voorzieningen voor een eerlijke prijs. Alleen is er niet altijd warm water 😊 Een zeer competente en behulpzame manager. We komen zeker terug. A&H Danimarca

Quinto

jan 2026

Een heerlijke, schone camping met douches, toiletten, een wasmachine en droger, en uitstekende wifi. De bakker en de groenteboer komen elke dag langs. Diamante (de stad van de muurschilderingen, met prachtige gevelschilderingen) is per bus te bereiken. Massimo, de eigenaar, is erg gastvrij en behulpzaam. We waren van plan om 2-3 dagen te blijven, maar zijn uiteindelijk 7 dagen gebleven. We komen zeker terug!

Strada Statale 18 Tirrena Inferiore 37

87023, Diamante, Italië

39.70145419 15.81220162

Locatie host

Lees verder

De Ipanema Family Club Camper Area in Diamante (CS) is ideaal voor een authentieke Calabrische vakantie met de camper, tussen zee en natuur, in alle comfort. Op slechts 70 meter van de zee, met directe toegang tot het strand en uitzicht op het eiland Cirella, biedt het ruime, schaduwrijke staanplaatsen, moderne faciliteiten, huisdiervriendelijke voorzieningen en een warm, door een familie gerund welkom. Perfect om te ontspannen en de Riviera dei Cedri te ontdekken.

1 jan t/m 7 mrt

1 apr t/m 31 mei

1 jun t/m 30 jun

Toon alle tijden en prijzen