Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Hallo! Wij zijn Luisa, Federico en Leonardo, en we verwelkomen je graag op onze heuvel genaamd de "Zucco".
Camp Hill Valley biedt een privé camperplaats-ervaring voor liefhebbers van natuur en rust. We hebben deze kleinschalige eco-camping gecreëerd als een persoonlijk alternatief voor de grote, traditionele parken.
We nodigen je uit om te ontspannen op onze groene hellingen, te genieten van een adembenemend uitzicht op de Val Torre, en samen met ons een glas lokale wijn te drinken terwijl de zon ondergaat.
Lees verder
Via Giuseppe Mazzini 12
33040, Torreano / Torean / Tavorjana, Italië

Locatie host
Lees verder
op een heuvel - minder dan 4 km van het historische centrum van Cividale del Friuli
€ 30,00