Campeggio Il Girasole

• Stroom

S

Sabri73

feb 2026

Een teleurstellend verblijf van drie dagen dat niet aan de beschrijving voldeed. Netheid betekent niet per se hygiëne, want de badkamers werden drie dagen lang niet schoongemaakt en het afval niet verwijderd. De locatie ligt vlak bij het viaduct en de spoorlijn, waarvan het lawaai hinderlijk is voor reizigers uit de stad. Het personeel was ook erg stil. Ik vond het management niet bepaald vriendelijk.

albina

jan 2026

Geweldige plek, goede service, vriendelijk personeel. Ik beveel het aan.

Over het geluid: je hebt er last van of niet; wij hadden er absoluut geen last van. Alle voorzieningen zijn perfect aangelegd. Fijne sfeer en zelfs in oktober is het zwembad gewoon open. Eigenaren super aardig en behulpzaam. Behalve het fietsen naar San Remo via oude spoorweg is een fietstochtje naar Dolcedo en Valloria ook echt de moeite waard. Wij wilden 2 dagen blijven en zijn er 6 gebleven. Voor ons een top plek!

Via Maurizio Caprile 2

18100, Imperia, Italië

Camping gelegen in Imperia Porto Maurizio - 550 meter van de zee en 500 meter van het fietspad - voor de juiste prijzen, zie de website

1 sep t/m 24 dec

16 jun t/m 31 aug

11 jan t/m 31 mrt

Toon alle tijden en prijzen