Camping Montorfano Como

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

J.J.E.-van-Huet

okt 2025

Begin september kwam ik op doorreis op deze camping terecht met een defecte Fiat-accu. De middag daarna moesten we de ferry halen vanaf Ancona. Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de perfecte en professionele service. Zij hebben de volgende ochtend een bevriende garage gevraagd om ons te matsen en snel te helpen. Lang verhaal kort: de volgende ochtend kon ik om 11.00 vertrekken naar Ancona! Topservice!

user653222331

okt 2025

Zeer vriendelijke ontvangst. Camping in naseizoen heel rustig. Sanitair schoon en er is WEL toiletpapier, gewoon in de gemeenschappelijke ruimte voor de toiletten. Wij betaalden 21 euro voor onze buscamper en twee personen zonder elektra en dat is een zeer schappelijke prijs voor een veilige en ruime plaats.

Scallywag2025

okt 2025

We hebben twee nachten op de camping doorgebracht en hoewel het personeel aardig en behulpzaam was, was de camping zelf op veel vlakken een teleurstelling. Ten eerste is er geen toiletpapier in een hokje, oftewel helemaal geen toiletpapier. Ten tweede is de douchecabine klein en moet je je kleding etc. buiten laten liggen. Er is geen bankje, dus je moet hem op de grond laten staan. En erger nog, de douche is een drukknop die elke 20 seconden uitgaat. En ik heb me verbrand.

Via Per Alzate 30

22030, Montorfano, Italië

in een groene omgeving op 1km van Lago di Montorfano dat deel uitmaakt van een natuurreservaat - Como 7km - centrum 800m

1 apr t/m 8 jun

9 jun t/m 13 jul

14 jul t/m 3 aug

Toon alle tijden en prijzen