Area sosta oasi San Marco

• Speelgelegenheid

B

Bulle2278

nov 2025

De ligging en de kampeerplaatsen zijn perfect, de eigenaar is gewoonweg fantastisch en ontzettend behulpzaam, ongelooflijk... we komen zeker terug - heel erg bedankt!

LACH

jul 2025

Een fantastische plek! We kwamen de eerste keer op zondag aan en moesten de plek delen met een flink aantal locals, wat geen probleem was, gewoon een typisch Italiaanse sfeer. We kwamen weer op woensdag aan na onze Etna-trip en deelden de plek met slechts een paar anderen; het was een droom van rust en stilte. De douches, toiletten en afwasgelegenheden waren altijd schoon. Sergio's shuttleservice was persoonlijk en informatief, erg fijn.

Martine-CH

jun 2025

De pluspunten: naast het strand, toiletten oké (50 cent voor een douche), vers brood in de ochtend, fruit en groenten te koop op het terrein. De minpunten: we zitten dicht op elkaar, de stank (niet iedereen hoeft zijn grijze water uit te zetten), het lawaai van het hotelcomplex ernaast (muziek tot middernacht), het lawaai van de omgeving 's ochtends vanaf 6 uur 's ochtends (op zondag!)

Via San Marco 40

95011, Calatabiano, Italië

douches (50 c) - direct aan het strand - restaurants alleen in de zomer

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!