Erice, Trapani, Sicilië, Italië

Piazza San Giovanni

betaald parkeren van juni tot september - tussen 24-08u gratis - moeilijke toegang voor grotere of brede voertuigen - centrum 200m

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden

Map
  • € 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

1,75van 5
  • februari 2020

Pas op, parkeer alleen op Porta Trapani parkeerplaats of via Porta schoppen CP. Als je naar Viale conte pepoli gaat om te parkeren, en er zijn spaties, moet je een eenrichtingscircuit volgen. Ik heb het net in millimeters gehaald!

• oktober 2018

Pas op, ik kon er niet komen, want er is een bocht in een heel smal steegje met onvoldoende ruimte voor een camper. Ik moest toen honderden meters aan de verkeerde kant doen om me uit die situatie te krijgen. Mijn camper is 6 m lang en 2.20 breed

• juli 2018

Zeer strak en smal. Nocht om met Womos daar aan te bevelen om te rijden. Je kunt beter de gondel nemen of omhoog gaan met de scooter.

Bekijk alle 4 reviews

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
1,75van 5
  • februari 2020

• oktober 2018

• juli 2018

Contactgegevens

38° 2' 15" N

Prijs

• € 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten