betaald parkeren van juni tot september - tussen 24-08u gratis - moeilijke toegang voor grotere of brede voertuigen - centrum 200m
Via San Giovanni 15
91016, Erice, Italië€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPas op, parkeer alleen op Porta Trapani parkeerplaats of via Porta schoppen CP. Als je naar Viale conte pepoli gaat om te parkeren, en er zijn spaties, moet je een eenrichtingscircuit volgen. Ik heb het net in millimeters gehaald!
Pas op, ik kon er niet komen, want er is een bocht in een heel smal steegje met onvoldoende ruimte voor een camper. Ik moest toen honderden meters aan de verkeerde kant doen om me uit die situatie te krijgen. Mijn camper is 6 m lang en 2.20 breed
Zeer strak en smal. Nocht om met Womos daar aan te bevelen om te rijden. Je kunt beter de gondel nemen of omhoog gaan met de scooter.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
91016, Erice, Italië38° 2' 15" N
€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak