I Giardini delle Fate

• Stroom

• Douche

fabbione

jan 2026

Allereerst: we hadden op 16 december via WhatsApp gereserveerd, maar toen we op de avond van de 30e aankwamen, werd ons gevraagd of we wel gereserveerd hadden, omdat alles vol zat! En laten we er ook nog aan toevoegen dat het niet bepaald de idyllische plek is die beschreven wordt; het is praktisch een moeras door de regen, en de staanplaatsen zijn op een nogal rommelige manier aangelegd, of beter gezegd, op een rommelige manier! Er zijn geen rioolbuizen (licht/donker) omdat het biologische tuinen zijn (zeggen ze...). Een hutje met toiletten en een douche (daarover zal ik verder geen commentaar geven!).

R

Rob.Kramer

nov 2025

rustige groene basic camping. midden in het drukke Palermo. wel een beetje lastig te vinden. prima om Palermo te bekijken.

prettige sfeer, we stonden onder een olijfboom die heerlijke schaduw gaf, met uitzicht op de volkstuintjes. Het douchewater is heerlijk, de ruimte is spartaans. Vriendelijke beheerder die ons via whatsapp vooraf info toestuurde over het tuininitiatief, de poort en de code.

Piazza Salerno 3

90146, Palermo, Italië

bij volkstuinen - barbecueplaats en tafels in de buurt van onze moestuinen - goed bereikbaar met het openbaar vervoer - centrum 4km