mooi gelegen - snackbar/ restaurant - gratis pendelbusje naar de Terme di Saturnia 1km - dagelijks bakker - douche met munten - stroom € 2.00
Unnamed Road
58014, Terme di Saturnia, Italië€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenBleef er voor 1 nacht! De plaats is ongelijk en het smaakt erg naar zwavel vanwege het nabijgelegen thermale bad 😏! Sanitair schoon, eigenaar vriendelijk - stroom en V/E 👍
Plaats voor campers handig voor de thermale baden en de Mulino-watervallen. Het gebied heeft alle essentiële voorzieningen voor de parkeerplaats en een uitstekende lokale kelder. We zullen terugkomen
eigenlijk een nuttige stop voor de thermale baden, de watervallen van de molen, te voet bereikbaar in 15 minuten. we bleven niet de nacht omdat we het niet leuk vonden hoe gestructureerd het was. let op de hellingen. douches tegen betaling.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Unnamed Road
58014, Terme di Saturnia, Italië42° 39' 22" N
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet