Area Camperstop Klausen

• Stroom

• Vuilnisbak

ad

apr 2025

we hebben 1 nacht op hel grasveld achter afgesloten hek (waarvan je n pasje voor krijgt) gestaan. 31,= per nacht + 5,= borg voor t pasje. mooi grasveld, water lozen en bijvullen en toilet legen. hier zijn heen wc's en douches. 5 minuten lopen vanaf oud klein stadje, heel gezellig. wij waren met onze hond. de camping plaats inclusief alles was €65,=. nogal n forse prijs.

GreyCouple

apr 2025

CamperContact is hier een beetje verwarrend. Er zijn drie plaatsen in de buurt, allemaal beheerd door de receptie van hotel Gamp. De camping heeft een eigen vermelding en er zijn twee camperplaatsen voor € 29 en € 24 inclusief elektriciteit. De goedkoopste ligt aan de overkant van de weg, naast het busstation. Wij verbleven op de € 29-plaats met grasplaatsen. Deze waren vlak, met grijze en zwarte afval- en afwasfaciliteiten. Geen douches of toiletten. Fijne plek.

Eifeltrekker

okt 2024

Ik kan de vorige beoordeling niet bevestigen. We werden vriendelijk ontvangen en de vrouw bood ons 3 zitplaatsen aan. SP €26 op grind, SP €31 op gras of CP €51. We kozen voor de goedkope versie met elektriciteit (4A), vers water en een gootsteen in de buurt. De volgende ochtend mochten we het toilet en grijs water op het grasveld afvoeren. De oude stad ligt op loopafstand. We hebben een heerlijke avond gehad in de plaatselijke brouwerij.

Griesbruck 10

39043, Klausen, Italië

camperplaats buiten de camping - kan rumoerig zijn - broodjesservice - supermarkt en bank dichtbij - centrum 300m

1 apr t/m 9 okt