3,87van 5
  • juli 2023

Een van de mooiste campings waar ik geweest ben. Op korte afstand van de camping is een thermaalbad, de bediening in het Slowaakse restaurant is de kers op de taart!

• mei 2023

We kunnen deze plek ten zeerste aanbevelen. Vriendelijke medewerkers, altijd behulpzaam, zeer verzorgd sanitair, 1a sanitair. Zwembad en sauna niet gebruikt. Broodjesservice werkt. we zullen terugkomen.

Reactie van beheerder

Geachte gast, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons een groot genoegen te weten dat al onze moeite en passie die we in ons werk steken, wordt gewaardeerd door onze gasten en beloond met uw vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen.

• december 2022

Bekijk alle 58 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,87van 5
  • juli 2023