Parking Pontives

• Stroom (unknownA)

• Vuilnisbak

VCD

sep 2025

Gemengde gevoelens. Prijs redelijk hoog 35€/ n. Maar dit lijkt eigen te zijn aan regio. Stroom inbegrepen, vers water en legen chemie cassette. Ook afval containers. Dicht tegen drukke baan en helikopter basis. Maar s'nachts ok. Wel goede uitvalsbasis voor Ortisei, st Christina en Wolkenstein te bezoeken. Gratis bus met guestcard (moet dan langer 1 nacht hier verblijven.) Geen douches. Wel wc restaurant te gebr. Eten in restaurant mogelijk.

dstudio3

aug 2025

We kwamen aan op de caravanparkeerplaats die in de app vermeld stond. Hoewel er genoeg vrije plaatsen waren, weigerden de eigenaren ons slechts één nacht te laten blijven. Ze stonden erop dat we minimaal drie of vier nachten zouden blijven. Hun houding was erg onbeleefd en ongastvrij. Dit is niet het soort plek waar reizigers op moeten vertrouwen. Ik raad ten zeerste af om hierheen te komen.

NeleP

jul 2025

Hier rond 18u aangekomen en wel kunnen blijven voor 1 nacht aan 35 euro. WC van het restaurant kunnen gebruiken. Stroom aanwezig, maar aan de rand van het veldje te ver om aan te sluiten. Ondanks de drukte op de rijbaan is het ‘s nachts erg rustig en stil.

Pontives

39040, Ortisei, Italië

locatie op het grasveld voor het hotel - toilet in restaurant - centrum Ortisei 3km

1 apr t/m 1 nov