Camping Colfosco Almi

• Lozen afvalwater

• Stroom

JorisBea

1 weken geleden

Deze camping ligt aan de Sellaronde; een skitoer rondom het Sella-gebergte. De camping is voorzien van zeer schoon ( privé)-sanitair, de (gratis) skibus stopt bij de ingang,een directe gasaansluiting naar je camper, een winkeltje en de eigenaren zijn ontzettend behulpzaam. Gisteren heeft het enorm gesneeuwd en vandaag is de hele camping sneeuwvrij gemaakt. In de zomer waren we hier ook en ook toen was het OV gratis. Voor herhaling vatbaar.

Harselaar

jan 2026

Wij stonden hier voor de 2e keer. Deze keer op doorreis, 1 nacht. Wij betaalden hiervoor incl elektra €62,35🫣 Tis een ideale plek om te skiën, lift op loopafstand.

WinfredOrtse

dec 2025

Voor skiplezier in de Dolomieten is dit een topplek. Je krijgt wat je nodig hebt: vlakke standplaats, skiruimte, voldoende sanitair. Ook een vriendelijke ontvangst, meneer die je naar je plek begeleidt en broodjesservice+minimarkt. Er zijn 2 ‘maar-en’: je staat binnen 1,5 meter van je buren en het sanitair mag vaker worden schoongemaakt, zeker als de camping vol staat (>200 campers).

Strada Sorega 15

39033, Pustertal - Val Pusteria, Italië

mooie camping - vlakbij skilift

20 sep t/m 27 sep

7 mrt t/m 14 apr

5 jun t/m 12 jun

Toon alle tijden en prijzen