Area Attrezzata per Camper di Lillaz

• Stroom

• Honden toegestaan

denti

jun 2025

Ik kan het er alleen maar mee eens zijn. Let op: De lokale belasting (€ 0,80) moet direct bij aankomst aan de automaat worden betaald. De geprinte bon moet duidelijk zichtbaar op de voorruit liggen.

Laurianne06

aug 2023

Zeer rustige plek aan de rivier. Zeer charmant uitzicht. Dichtbij het heel schattige dorpje en de verfrissende waterval. Ledigingsservice voor toiletten, water vullen en toegang tot elektriciteit. Het kleine extraatje tijdens een regenachtige start en bij 11 graden: de koffie-, thee- en warme chocolademelkautomaat die ons voor slechts 70 cent goed heeft opgewarmd. Hond oké. Prijs € 17 voor aankomst om 17.00 uur en vertrek om 10.30 uur.

Rijnsbua

mrt 2023

Prima camperplaats langs het water. In maart 2023 waren we de enigen. We betalen 17,00 via de automaat, eigenaar kwam nog even kijken. Voorzieningen als dump, schoon water en wc reinigen. Mooie locatie voor wandelingen oa naar de watervallen. Verder lijkt het dorp uitgestorven.

Frazione Lillaz 58

11012, Cogne, Italië

mooie rustige plaats aan de rivier Urtier en bij het Parco Nazionale del Gran Paradiso - Cogno 4km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!