aan meer
broodjesservice
centrum 0.3km
Strada Bergamini 51
37019, Peschiera del Garda, Italië€ 43,00 • 6 apr. t/m 8 okt.
KortingskaartenBeste faciliteiten ooit! ideaal voor gezinnen met kinderen. 25 min lopen naar de stad via een mooie weg. Ik raad het ten sterkste aan.
zeer onvriendelijke ontvangst, de camping was vol, maar dit werd zo onvriendelijk gecommuniceerd door de dame aan de receptie. dat het voor mij nooit meer is.
absoluut eens met alle positivo’s!!wat een wereldplek en de mensen stuk voor stuk heel attent en lief. kleine plekjes….. wat een onzin! mijn camper 7 mtr prima kunnen plaatsen. een 10!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Strada Bergamini 51
37019, Peschiera del Garda, Italië45° 27' 2" N
info@campingbergamini.it
€ 43,00 • 6 apr. t/m 8 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet