Rozel Camping Park

• Stroom

jak4i

jul 2023

Grote percelen op deels oneffen grasland maken oprijwiggen absoluut noodzakelijk. Het sanitair is verouderd maar in orde. WiFi is beschikbaar op het terrein. Diverse werkgelegenheidskansen voor kinderen b.v. Zwembad en midgetgolf. In de nabije omgeving is niet veel interessants, waardoor je genoodzaakt bent vaker de deur uit te gaan. Aangezien de straten van Jersey smal zijn, worden e-bikes aanbevolen.

arnorima

aug 2022

Helaas is van klantenservice geen sprake. wij hadden 2 dagen voor aankomst een aantal dagen bij de deze camping geboekt. helaas door persoonlijke omstandigheden hebben de boot gemist. andere campings in Jersey hebben ons geld teruggestort bij deze camping geen gehoor meer aan mijn e-mails. erg jammer dit, onze rondreis in Jersey gaan we sowieso een keer maken maar deze camping slaan we over.

Knaus95

jul 2019

Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Zeer aardige en hulpvaardige staf. Bus halte op 50 m. Met de bus en via fietsroutes is het hele eiland bereikbaar. Verwarmd zwembad en gratis mini golf. Camping kan (gratis) bij boeking de voor caravan en camper benodigde vergunning regelen. Jojo biedt een vertrouwde oppasservice voor de hond als je een dagje naar Guernsey of Sark wilt.

La Grande Route de Rozel

JE3, St Martin, Jersey

49° 13' 48" N 2° 2' 39" W

49.23005 -2.0442

camping met zeer ruime plaatsen - waarvan sommige met zeezicht - Zwembad - winkeltje met basisbehoeften en broodservice - centrum 1.5km

11 mei t/m 5 sep

€ 35,00 - € 50,00