Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Қаскелең қаласының әкімшілігі, Kazachstan
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Max. aantal plaatsen
Stroom
Rustige kampeerplek in de tuin in Almaty – met douche en wifi Welkom in mijn gezellige hoekje in Kaskelen Als je van rustige natuur, lokale gastvrijheid en eenvoudig comfort houdt, zul je je hier meteen thuis voelen. Je kunt je tent opzetten op een schoon, groen deel van ons privéterrein – omgeven door fruitbomen en frisse berglucht. Het is een rustige en veilige omgeving, perfect om te ontspannen na het verkennen van de stad of een wandeling in de buurt. Je hebt toegang tot alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf: ✨ Warme douche en schoon toilet ✨ Elektriciteit en wifi ✨ Een kleine ruimte om te zitten, thee te drinken of te lezen onder de bomen Als je wilt, kan mijn moeder zelfgemaakte Kazachse of eenvoudige zelfgemaakte maaltijden (ontbijt, lunch of diner) bereiden voor een kleine meerprijs. Alles wordt met liefde gekookt – en veel gasten zeggen dat het een van de beste dingen is van hun verblijf 💛 Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de taxi, maar hier voel je je ver weg van lawaai en stress. We vinden het geweldig om vriendelijke reizigers te ontmoeten, verhalen te delen en je een thuisgevoel te geven – maar we respecteren ook je privacy en ruimte. Maaltijden zijn optioneel op aanvraag. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! Neem contact op voor de exacte locatie.
€ 9,00