Eco Gecko Mini Autocamp

• Stroom

• Vuilnisbak

DeZandman

mei 2024

Smaken verschillen. Wij vinden het een geweldig leuke locatie. Idyllisch en bijzonder. Maar je moet er van houden. Klein terrein. Heerlijk rustig. Schoon sanitair. Het veld is ongelijk en wordt niet gemaaid. Bijzonder vriendelijke eigenaar die goed Engels spreekt. Buje goed te bereiken, ook per fiets. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Wat ons betreft een aanrader, maar wél even goed rondkijken voor je beslist te blijven.

reizenmetBatist

sep 2023

Zeer rustige, eenvoudige camping. vriendelijke ontvangst en alles is in de prijs inbegrepen (zelfs het gebruik van de wasmachine). De prijs is 16 € pp per nacht.

break

jun 2023

1 nacht gebleven. daar hebben we spijt van. overal staat 20 euro wij moesten 32 euro betalen voor 2 personen. ik sluit me aan bij de vorige schrijver. een oplichter. de douche zit in hey toilet. als iemand douches kan niemand naar het toilet. geen aanrader

Unnamed Road

52460, Triban, Croatia, Kroatië

kleine familiecamping - Paranzana fiets- en wandelpad - makkelijk en rustig fietspad naar heuvels en dorpen - centrum 200m