Camping Mon Perin

• Lozen afvalwater

• Stroom

enorme camping! er is zelfs een trein aanwezig om je van de ene kant naar de andere kant te brengen! bijna te gek voor woorden. alles is aanwezig en het sanitair is nieuw en schoon. maar dan de prijs.. 126 euro voor een nachtje op de camping. was de enige plek over en was een oké plek met een beetje zicht op het water, wel enorm grote plek! zwembad was erg mooi en groot.

e.bensik

jun 2025

Heerlijke camping. Als je van rust houdt. Goeie eet tentjes.. en een beachclub. Gratis treintje op de camping. 2 gedeeltes. wij zaten bij colona aan zee... Prachtige grote plekken. Echt Genieten!

Bodyhopper

okt 2024

prachtige plek, maar geen eten besteld via de receptie? we hebben meer dan 3 uur gewacht en toen kregen we te horen dat de helft ervan niet kon worden bezorgd? het is jammer

Trg La Musa 2

52211, Bale, Kroatië

45.01997 13.72318

Zeer grote camping (2 gebieden: Area Colona en Aea San Polo) - voor prijzen check de website - nabij strand - zeer veel voorzieningen, meerdere zwembaden, drijvend opblaaspark in zee - dichtbij waterpark (Paleo Park, zwemcomplex met dino’s, via gratis shuttle) - apart naturistengedeelte - openlucht-bioscoop op strand - animatie - centrum Bale 6km

25 mrt t/m 8 okt