Camping Kamp Mali

• Honden toegestaan

3.6

SilviaAdria

jun 2024

Het icoontje op de map zegt dat dit een camperplaats is en dat is t ook maar je kunt er ook met tenten en caravans terecht. De plaatsen zijn krap maar hoeveel plaats heb je nodig als je met tweeen onderweg bent. Sanitair is schoon. Mali wordt aan 3 zijden omsloten door de maga grote camping die er ligt. Blijft de vraag of je 3-4 x zoveel wil betalen voor een plaats die 2 x zo groot is. Wij hebben bij Mali een prima verblijf gehad.

Greide

jul 2023

We verbleven hier 1 nacht voor € 54,20 voor 2 personen met camper, incl. electra. Belachelijk duur voor een lelijke camping die wordt opgeslokt door het massatoerisme van de grote (en nog veel duurdere) camping ernaast. Sanitair is oké en medewerkers zijn vriendelijk. Maar de plaatsen zijn krap en je staat hutje-mutje. Op het eiland Krk wordt toerisme uitgebuit, zo ook hier. Onterecht, want het binnenland is ook nog eens veel mooier...

old-salt

jun 2023

wij waren er per ongeluk opgereden, en werden vriendelijk ontvangen maar bij het aanzicht van al die campers die als sardines in blik samengeperst stonden en de rare rommelige entree hadden we na het horen van de prijs geen enkele zin om daar te verblijven.

Put Zablaće 100

51523, Baška, Kroatië

camping op het eiland Krk - bij het beroemde strand van Baska 50m - wandeling naar de kerk op de berg met uitzicht op de baai - centrum 1km

1 mrt t/m 30 nov