Autokamp Vira

• Lozen afvalwater

• Stroom

pvs3001

jul 2025

hier is lang niets gedaan en veel onderhoud nodig. ze lijken eea op aan het knappen te zijn maar moet nog veel gebeuren. koud afwaswater, koude en ranzige beschimmelde douches die niet wegliepen. toiletten waren redelijk netjes. de 4 sterren die ze zichzelf op hun website geven slaan nergens op. restaurantje en strandje prima. geen waterpunten op campingplaatsen. midgetgolf en volleybal van 40jaar terug. betere ervaringen op Kamp Grebišće !

Sergio0755

jun 2024

schitterende camping. in een prachtige baai. ik raad aan een beetje duur € 47 kamperen plus 2 volwassenen op 26/6/24

Adna22

aug 2023

Niet alles wat blinkt is goud! Sanitaire voorzieningen RAMP! Voor geld zou ik geen douche nemen. We zijn echt niet preuts en kamperen graag wild. Maar de sanitaire voorzieningen zijn echt gewoon walgelijk. Douches hadden schimmel en werden al eeuwen niet schoongemaakt. Strand klein en vol met zee-egels. Terrassen zijn oké. vol tenten. Restaurant en bar nauwelijks bezocht. super vroeg gesloten. al met al heel triest.

D116

21450, Grad Hvar, Kroatië

terrassencamping gelegen op eiland Grad tussen pijnbomen - veel plaatsen met uitzicht op zee - campingwinkel - kiezelstrand - grillrestaurant - centrum 3,5km

1 mei t/m 1 okt