Camping Pajurio Kempingas

• Lozen afvalwater

• Stroom

Mart-en-An

jul 2025

Wij waren hier half mei 2025. Verharde plekken met water op de plek. Erg donker doordat je midden in bos staat naast spoorlijn. Sanitair was matig door koud water bij douchen. Normale prijs is € 32 en wij betaalden € 29 (Acsi tarief). Te duur vonden wij. Geen kortings mogelijkheid zonder bonnetje. Zomers misschien prima met alle schaduw. Geen ontvangst met schotel mogelijk. Wifi alleen in gebouw receptie.

Dionne&Dick

mei 2025

Een schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken. TIP: Wij betaalden cash zonder bonnetje. De overnachting kostte ons daardoor wat minder.

Prima toiletten en douches ook wel maar raar systeem en veel verschillende systemen (zeker voor ons wasr warm water altijd voldoende uit de kraan stoomt. mooie vamping. ‘s nachts wel wat geluid van de treinen direct achter de camping zeker wegens toeteren voor s.w.overgang toch lekker geslapen. op loop afstand strand (het stormde tijdens ons bezoek) en een eettent daar recht van met on Litouws goede bediening en goed eten. kortom aanrader.

Šlaito gatvė 3

92281, Klaipėda, Litouwen