Val-Abdo Farm

• Lozen afvalwater

• Stroom

super mooie plek! Alles schoon en vriendelijke gast heer en vrouw! We hadden problemen met de camper en maakte het! Ook geschikt voor kinderen ze hebben speelgoed waar onze dochter lekker mee kon spelen! De weg er naartoe is een zandweg die ook toegankelijk was met regen.Dus een aanrader!

Supervriendelijk gastgezin. Ze spreken vloeiend Engels en Frans. Rustige, stille, veilige en beveiligde camping. Abdel hielp ons een reparatiewerkplaats te vinden voor onze kapotte camper. Hij belde en repareerde alles voor ons. Je kunt gerust iets van hun menu bestellen. We komen hier zeker terug.

Nasca

nov 2025

Super leuke plek gerund door zeer vriendelijk en behulpzaam stel. Wij hadden een spijker in band, samen wiel verwijderd en naar stadje gebracht voor reparatie, TOP!! Toegangsweg is met camper 8m goed te doen, bij blauwe band op n1 afslaan en rustig in zijn 1e versnelling zo’n 4 km doorsukkelen. Alle positieve reviews ondersteunen wij zeker! Gewoon doen!!!

Laghdira, Marokko

33° 18' 56" N 8° 4' 18" W

33.31558363 -8.0717314

verkoop van lokale producten - mogelijkheid om Marokkaanse gerechten te bestellen - eigenaren spreken Arabisch, Frans en Engels

€ 10,00 - € 15,00

(MAD 120,00)