Camping La Boussole du Sahara

• Vuilnisbak

• WiFi

TheRollingJones

mrt 2025

Zoals de vorige recensent al zei, is dit een heerlijke, gastvrije plek met vriendelijke eigenaren die oprecht en behulpzaam zijn. Ze regelden de overnachting naar Chiagga voor ons en het was echt een geweldige ervaring. Onze gids sprak goed Engels, we kregen goed te eten, het kamp is niet bepaald wat we zouden omschrijven als "luxe", maar het was prima met fatsoenlijke bedden. Kameelrijden bij zonsondergang en daarna de zonsopgang bekijken waren ervaringen die ik nooit zal vergeten. En om het helemaal af te maken, zagen we

Jan-Aben

mrt 2025

Wij hebben hier van 7 tot 8 april gestaan, fantastische camping met zeer vriendelijke ontvangst door de twee broers die de camping runnen. s'avonds heerlijk gegeten in hun restaurant, wilden nog wel langer blijven maar er was storm op komst.Al met al de moeite waard. Jan en Marian

Bram68

mrt 2025

Wat een leuke en mooie plek!! prachtig uitzicht. Super vriendelijke eigenaren. Heerlijk gegeten in het restaurant met dakterras. Er zijn nieuwe prachtige wc's . Douche wat ouder maar het functioneert. Wij hebben een prachtige trip gemaakt met chauffeur Habib. . heel erg de moeite waard.

M'Hamid El Ghizlane, Marokko

29° 49' 42" N 5° 43' 55" W

29.82823 -5.73202

kleine camping op zandheuvel - 200m buiten het dorp - ochtend brood gratis - bar - excursie 4x4

MAD 60,00