Grote plaats met goed sanitair (warme douches) en vriendelijke eigenaar. Hij bracht ons een buitenkleed en thee om ons te verwelkomen. We verbleven hier twee nachten, konden onze was doen (60 MAD), wifi gebruiken in de lounge en er ook dineren. Het eten was ok, maar we hebben beter en goedkoper gegeten in Marokko. Een nacht met elektriciteit voor 100 MAD.
lees meerHier aangekomen op 26 januari 2023, drie campers, geregisseerd door een jongen om te plaatsen, plaatsen waren te klein voor de campers verhuisden naar een andere plaats zei dat het goed was totdat de baas arriveert, stonden erop dat we weer verhuizen, we deden naar Camping Sinbad, een veel betere verwelkoming had hier voor alle drie onze campers.
lees meerLeuke camping in een palmentuin. Zeer vriendelijke eigenaar verwelkomde ons met goede muntthee.
lees meerZagora, Marokko
30° 19' 4" N