Camping de Sidi Ouarzeg

• Lozen afvalwater

B

BoukedeHaan

feb 2026

Ontvangst was vriendelijk maar er waren in tegenstelling tot de campings die we de afgelopen weken hadden bezocht nauwelijks bezoekers. Kan zijn dat we te vroeg waren voor een volledig draaiende camping/huisjes verhuur. Na vragen kregen we warm water in de douche, de wifi en het restaurant waren er (nog ?) niet. Verder dus een uiterst rustige slaapplaats.

panoramadria

jan 2024

erg rustige en prettige camping in verder desolate omgeving. sanitair heeft wat onderhoud nodig, maar waar niet in Marokko? veel/alle ruimte voor je camper. zwembad en speeltuintje prima. hebben er met genoegen 1 nacht gestaan.

Rimor777

feb 2023

Mooie, verzorgde camping. Als de 800 meter naar de zee niet te ver is, wordt u beloond met een fantastisch strand. Nordin, de receptioniste, beantwoordt graag alle vragen van kampeerders. Een bijzondere camping met alles wat een kampeerder nodig heeft. Zonder elektriciteit kost de overnachting slechts 55 DH. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en aardig personeel!

Sbouya, Marokko

29° 15' 14" N 10° 16' 51" W

29.25394959 -10.28088437

gelegen in Sidi Ouarzeg - 18 km van Sidi Ifni - 800m van de oceaan

€ 1,00 - € 10,00

(MAD 75,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!