Camping tete de Lion Tafraoute

• Douche

• WiFi

PeterenTruus

okt 2025

De beheerder deed erg zijn best om de camperaars naar hun zin te maken. Bij aankomst kregen we een kopje thee. We kregen een kleedje om die voor de camper te leggen. ,savonds kwam hij nog langs te vertellen dat er een prachtige zonsondergang was. Het zwembad zag er groenig uit.

hermanfiabo

jan 2025

hele fijne camping en zeer vriendelijk personeel wij komen hier voor de 2de keer en niet voor niets.... ruime plaatsen en echt goed eten .. de review van .Eumel die zo een slechte review gaf is absoluut onjuist .super fijn personeel die er alles aan doet om.het je naar de zin te maken.... het is een echte aanrader...

Schandalig om negatief te schrijven over zo’n perfecte plaats. alles kan hier voor weinig geld. zeer vriendelijk personeel. en dan zonder betalen vertrekken?

Ammelne, Marokko

29° 45' 11" N 8° 57' 59" W

29.75304267 -8.9663421

camping ligt aan de ingang van de Ammelnevallei - Duitse leiding - zwembad (8x15m) - café/restaurant - sanitaire voorzieningen voldoen aan de Europese normen

€ 0,00 - € 10,00

(MAD 105,00)