Camping des Nomades

• WiFi

f

fontpedrosa

okt 2025

Het is een kleine plek (met een maximale hoogte van 6,50 m) en prachtig dankzij een goed familiebeheer. We vinden er alle voorzieningen. Het heeft ook goed onderhouden kamers, en als we eraan toevoegen dat het halverwege het strand en het stadscentrum ligt, is het een ideale plek.

TheRollingJones

mrt 2025

Ik weet niet waarom anderen slechte beoordelingen hebben gegeven - dit is geen 5* vakantieoord, maar voor Marokkaanse normen is het een fatsoenlijke plek om te verblijven. De ruimte is beperkt, maar de eigenaar verwelkomde ons met onze 7,5m camper. We gebruikten onze eigen kookfaciliteiten, dus ik kan er niets over zeggen, behalve dat alle anderen het gebruikten. Er is een ehu, schoon toilet en douche, water, afvalverwerking. Dichtbij het strand - wat wil je nog meer.

skinboy

apr 2024

Ik verbleef niet in kamers, maar gebruikte camperfaciliteiten die een beetje onder de standaard TBH liggen. Genoeg ruimte voor slechts ongeveer 7 kleine busjes in wat ik kan omschrijven als iemands achtertuin. Slechts één toilet werkte en heb de douche niet geprobeerd.... Er zijn enkele kookfaciliteiten beschikbaar, maar deze zagen er ook een beetje grimmig uit, hoewel anderen ze gebruikten. Enige voordeel was de korte wandeling naar het strand en naar de stad

Mirleft, Marokko

29° 34' 48" N 10° 2' 37" W