Tafraout

Serviceplaatsen

• Stroom

• Voorzieningen passanten

Loos plek is goed aan te rijden Toilet legen en water lozen prima in orde. Er is geen water om toilet om te spoelen, dus zelf mee nemen in flessen. Snap niet wat de vorige review met de loos plek te maken heeft.

prima service. Pas op. Ga niet mee met Achmed, die op zijn brommertje je mee lokt naar zijn camperplek/werkplaats/spuiterij. Wij zijn 3800 DA armer en de accu is niet vervangen(was afgesproken) of gerepareerd. Wel is er een verbinding afgebroken zodat het rode waarschuwingslampje niet meer brandde. De kabel hebben ze vernield zodat we de accu niet met kabelstroom konden opladen. Gelukkig hadden we nog genoeg power om te starten.

Piet-en-Ina

feb 2020

Het station is prima voor elkaar, alleen water lozen is lichtelijk problematisch, de afvoergoot ligt helemaal aan de hoge kant van het terrein ( zie foto ), wel zorgen voor munten 1 x 10 of 2 x 5 Dirham, voor het water, weten alleen niet of het drinkbaar is. Ook geen water zonder te betalen voor de cassettespoeling. Wel zijn ze alweer bezig om het te verbeteren !!??

R104

Tafraout, Marokko

29° 43' 18" N 8° 58' 39" W

29.72158 -8.9774

het eerst service station naar Frans model in Marokko - bij het openen heeft het aandacht getrokken van landelijke tv - geopend van 08.00 tot 18.00 uur

€ 1,00 - € 10,00

(MAD 107,53)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!