Gelegen bij Nationaal Park Drentsche Aa - centrum 1km
Nijend 28
9465 TR, Anderen, Nederland€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 mei
€ 25,00 • 2 mei t/m 31 aug.
€ 22,00 • 1 sep. t/m 2 okt.
KortingskaartenWe zijn ons campingseizoen hier gestart. Beetje dicht bij huis. Super grote plaatsen. Lekker veel privacy. Fijne fietsomgeving. Vriendelijk beheer. Gewoon heerlijk camperen.
Soms kom je een pareltje tegen.. dit is nou zo'n camping. Hartelijk ontvangst, mooie ruime plaatsen, goede en keurige voorzieningen. Dat midden in de natuur vele wandel en fiets tochten mogelijk. Goed onderhouden en echt een aanrader.
We komen hier regelmatig ivm familiebezoek. Wat een ruimte, rust. Mooie grote plaatsen maar ook mooie veldjes. Sanitair mooi, schoon. Gastvrij behulpzame beheerders. Veel fiets en wandel mogelijk heden, bos, hei veld leuke Drentse dorpen. Het Pieterpad loopt achter de camping langs. Rolde ong 2 km supermarkten en gezellige horeca. Kortom voor herhaling vatbaar.
lees meerWasmachine
Stroom (6A)
WiFi
Douche
lees meerNijend 28
9465 TR, Anderen, Nederland52° 59' 20" N
tolhek@speulman.com
€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 mei
€ 25,00 • 2 mei t/m 31 aug.
€ 22,00 • 1 sep. t/m 2 okt.
KortingskaartenWasmachine
Stroom (6A)