camperplaatsen aan de rand van de camping - ook comfort camperplaatsen tegen hoger tarief [zie website] en camperplaatsen voor de poort [sc 64514] - NIEUW: camper carport voor verblijf en stalling in de winter - zicht op fraai landschap - kindvriendelijk - muntautomaat voor stroom en douche - centrum 4km
Lheebroek 33
7991 PM, Dwingeloo, Nederland€ 14,65 • 1 jan. t/m 31 dec.
nkc, asci
Kortingskaartenwij wilden hier naar toe, leek ons wel mooi. totdat ik tijdens de boeking zag dat een hond 3,50 euro per dag kost en dat is echt over de top voor een bakje water. kennelijk zijn honden niet welkom hier.
zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst, voor 20,00 een comfortplaats, verhard,met mooi uitzicht, inclusief stroom, mooi en schoon sanitair, douchen met sepkey of euromuntjes. Komen zeker nog een keer terug om te fietsen.
prachtige camperplekken. vriendelijke ontvangst. toiletgebouw fantastisch. alles is nu mooi versierd ivm kerst. wij komen zeker nog eens terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Lheebroek 33
7991 PM, Dwingeloo, Nederland52° 50' 45" N
info@meistershof.nl
€ 14,65 • 1 jan. t/m 31 dec.
nkc, asci
KortingskaartenWasmachine