rustige mini-camping - winkels in Borger en Schoonoord 7km - centrum 1km
Bosweg 1
7858 TA, Eeserveen, Nederland€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenmooie camping,mooi en schoon sanitair vriendelijke eigenaren wij hebben er met veel plezier drie nachten gestaan wij komen zeker terug
mooie kleine camping, mooi en verzorgd sanitair. Bos op loopafstand dus veel wandelmogelijkheden. Het is wel wat onbeschut, de bomen moeten nog beetje groeien. aardige beheerders, heel relaxed
top locatie. 👍🐕. wij komen hier vaak terug. voor de rust de ruimte en het bos met het prachtige meertje, dwars over heidevelden fietsen. Drenthe is bij uitstek de locatie voor fietstochten.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
7858 TA, Eeserveen, Nederland52° 53' 2" N
info@holmhoeve.nl
€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet