Een camping waar ook campers zeer welkom zijn - centrum 2km
Boermastreek 12
9574 PC, Exloërveen, Nederland€ 17,50 • 1 apr. t/m 30 sep.
Kortingskaartenwe hebben 3 dagen heerlijk kunnen genieten, fijn uitzicht rondom, sanitair heel netjes , vlakbij fiets en wandel routes en in Exloo goede bakker en bij de buren verse eieren, aanrader om heen te gaan
September j.l. toevallig hier terecht gekomen. Absoluut de moeite waard. Schoon sanitair en perfect onderhouden veld. Wat een rust. Een camping die vanaf nu op ons lijstje staat.
Stilte is het woord wat hier van toepassing is. Weids uitzicht. dit vind je lang niet overal zo’n mooi plekje!
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
WiFi
Boermastreek 12
9574 PC, Exloërveen, Nederland52° 53' 18" N
info@hetzoerscheland.nl
€ 17,50 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (6A)