Vekabo Camping Exloo

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

schutern

apr 2024

Groot grasveld omringd door prachtige bomen. Om deze tijd van het jaar veel ruimte, niet druk ondanks een prachtig weekend met 20 graden. Aardige beheerder. Zeer makkelijk in de omgang. Gezellig koffie met gebak op zondagmorgen voor wie dat wil. Douches lekker warm. Wifi werkte ook prima. Een plek om terug te komen. Dicht bij het Drenthepad. Super omgeving voor wie van natuur houdt en leuke dorpen.

LeeuwA

apr 2024

Een ster voor de vriendelijk ontvangst en een voor de lokatie. Verder niet voor herhaling vatbaar. Het is een drassig terrein zonder indeling vol schapestront. Sanitair op zich prima, maar douche was koud

Campimero

feb 2024

Wij staan best positief in het leven, het gebakje dat klaar stond was best aardig. Bij het invullen van het formulier kreeg ik toch het idee dat we het gebakje zelf betaald hadden. Nergens zijn we nog tegengekomen dat we milieubelasting en energiebelasting moesten betalen. Zo wordt de prijs bijna 27 euro per nacht incl 4 kw stroom. Als je net bij een hele verzorgde camperplaats uit de achterhoek komt dan is dit schapenveld wel even schakelen.

Valtherweg 37

7875 TA, Exloo, Nederland

Kampeerplaatsen op camping - adult only - gratis stroom tot 3kWh per dag [meer verbruik € 0,35/kWh] - alleen contante betaling - centrum Exloo 3km

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard