Camping De Lente van Drenthe, Siblu

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Klaar voor een strandvakantie in Drenthe? Kom naar Camping De Lente van Drenthe. Beleef de actieve camping in de prachtige Drentse bossen. Op onze camping met zwembad en uitgebreid sport- en speelveld is avontuur altijd binnen handbereik. Ga mountainbiken door de bossen, neem een duik in het Nije Hemelriek en kom tot rust in het Koerscafé met een hapje en een drankje.

Lees verder

heel mooie camping maar helemaal ingesteld op huur van chalets. Een paar veldjes voor campers en tenten. Voor gezelligheid kun je beter een andere camping zoeken..

mooi camperplaatsen, en klein stukje lopen naar het Nije Hemelrijk. daar waterkussen parcours gedaan echt een aanrader! strand schoon en netjes camping en sanitair ook. douchen met kaart. (borg) wij betaalden 85 voor 2 nachten ,2 volwassen 2 kinderen van 7 en 9 top.

Leuke camping vooral voor gezinnen met kinderen. Keurig sanitair. Camperplaatsen zijn goed, maar veel langskomend camping verkeer en geen mooi uitzicht. (dat vinden wij belangrijk)

Houtvester Jansenweg 2

9462 TB, Gasselte, Nederland

Locatie host

Lees verder

Diverse soorten kampeerplaatsen op camping - zie voor exacte tarieven de website - aan de rand van boswachterij Gieten - Borger - de Hunzevallei - het Nationaal Park de Drentsche Aa - centrum Gasselte 1km

1 apr t/m 30 okt