Camping Norgerberg

4.2

4.2

Heerlijke camping voor een weekje in het najaar. Mooie plek met hottub want soms moet je jezelf verwennen. We kregen een doek mee om weg te leggen. Restaurant prima en sanitair top. En onze hond vond het super om zo het bos in te lopen. Erg rustig s avonds en s nacht. Top

dtempelaar

sep 2025

Heerlijke camping. Grote plekken en je loopt zo de bossen in. Wij hadden een plaats met hottub. Prijzig maar het was zo lekker! vriendelijk personeel en ok sanitair. verwarmd zwembad, padelbaan, winkeltje, restaurant voor de deur. Ruim omgezet. We kregen een buitenkleed die je voor de deur kon leggen voor de inloop. Het is niet goedkoop maar soms moet je jezelf verwennen.

commerciële camping. door een misverstand over de datum bleken we ineens een arrangement te hebben. ruim 400 euro moeten betalen voor 4 nachten. we zijn eerder vertrokken ( ivm de kosten) Maar toch volle prijs moeten afrekenen. geprobeerd via mail eea kort te sluiten, maar helaas. geen enkele reactie. het waren 2 dure nachten in de camper...

Langeloërweg 63

9331 VA, Norg, Nederland

kampeerplaatsen op camping in het bos - verschillende tarieven zie website - ook camperplaatsen apart van de camping [sitecode 48819] - heidevelden en zandverstuivingen - sfeervol restaurant 100m - overdekt zwembad op camping - centrum 3km - centrum 500m

1 apr t/m 30 okt