Camping Ot en Sien

• Douche

BafloBill

sep 2025

wat een top lokatie! uiterst vriendelijk ontvangst!! we staan op plek: 1, hoe leuk is dat? het groen keurig verzorgd. schoon sanitair. Baflo Bill komt zeker terug!

waterlady

jul 2025

geen goede indruk! omdat we later zouden toekomen maakte ik een reservatie, die bij het toekomen niet mogelijk was. Er was niemand om ons te ontvangen, na bellen werden we na een kwartier wachten binnen gelaten door een andere klant. Hij wees onze plaats aan maar dat bleek een klein veld naast de vuilcontainers, omdat we toch maar 1 nacht bleven…ik was daar niet blij mee. We werden dan toch verder geholpen. Zeker geen aanrader!

Autostar488

jul 2025

Wij zijn hier geweest. Geweldige camping en zijn super leuk ontvangen door de beheerder. Vooral die mooie klompen van hem zijn al geweldig. Op het eerste veld gestaan 2a was een uitstekende plek. Gezellig,leuke mensen allemaal op de camping. Vaste plaatsen en de mensen vinden het allemaal leuk dat er nieuwe mensen op de camping komen. alles is pico bello daar. Sanitair is iets ouder maar perfect schoon. Wordt goed bijgehouden dagelijks. 10+

Norgerweg 2A

9301 JM, Roden, Nederland