@Werksaamheden.nl
Lid van Campercontact sinds 2026
Fijne plek. Nu 13 euro, wordt rond 19.00 uur opgehaald. Wij gaan hier elk jaar wel eens naar toe. Douche is een pluspunt. Nozeroy is een middeleeuw dorpje met een ruine.
Als je goed wil slapen, kom dan niet in het weekend. Jonge lui feesten daar 24 uur, vooral na 22.00 uur als het restaurent dicht is, gaat de muziek voluit.
Mooie camping, waar veel wielrenners in het weekend toertochten maken in deze mooie omgegeving. Hoogte op 13.00 meter. Geen vliegen.
Vriendelijk ontvangts, duitse beheerder. Echt een viscamping ,waar veel vaste gasten met hun hobby bezig zijn. Goed restaurant waar heerlijk gegeten hebben. Heel afgelegen, maar de wegen waren goed te doen voor camper.
Deze camping voldoet aan alles, we overwegen om nog een dagje extra te staan. 27,50 euro camper, 2 personen en hondje. Er zijn 2 restaurants daar kan goed eten. Camping in het dorp.
We zijn gisterenmiddagom 14.00 uur aangekomen.Hebben ons ingegreven voor 1 dag en betaald 29,50 euro. Er stond iemand op onze plaats een Spanjaard, die niet betaald had voor die dag. Mijn vermoeden is ,dat dit regelmatig voorkomt. Nu liep hij tegen de lamp. Grote camping en er was feest. Geld terug gekregen en weggegaan.

Camping is in het vooren najaar dicht. Alleen op camperplaats mag je staan. voorzieningen zijn dicht. Alleen 1 wc en 2 waterkranen zijn aangesloten. Wij zijn zelfvoorziend. Lot rivier stroomt lang de camping.
Bar en restaurant heel gezellig op de camping. Wasgelegenheid goed. Heerlijk zwembad, camperplaats heeft wat verzorging nodig. Paspoort was omgewisseld. Is door de eigenaar goed opgelost Moest een uurtje wachten, gratis koffie gekregen op het terras. Op de terug willen er zeker nog een keertje langs komen voor 1 of 2 nachtjes. 30 camping 2 personen en hondje incl stroom. Borg 20 euro voor sleutel/slagboom. Alleen contant, pinnen lukt niet.
Sitecode: 20167
Top camping 45 eurp per nacht 1 camper 2 volwassen incl.hondje en gemeentebelasting. Mooie plek tussen de bomen. Camping wordt goed onderhouden wasgelegenheid 5 sterren. Dorpje stelt minder voor.
De politie controleert de hele dag. Dus stoelen of tafel mag niet. Volgende keer tegen de avond aankomen, slapen en morgenvroeg verder. De plek is rustig en voldoende.