Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Beste campergasten,
wij exploiteren een camperplaats met een circulair elektriciteits- en watersysteem. Wij zijn niet aangesloten bij het algemene netwerk van de gemeente Lelystad. Daarom kunnen wij niet alle diensten zoals elektriciteit aanbieden. Maar bij ons kunt u genieten van misschien wel het mooiste uitzicht.
Daarnaast beschikken wij over een terras met prachtig uitzicht op het water. Hier kunt u genieten van onze voornamelijk biologische dranken en gerechten. Onze flammkuchen/tarte flambée is erg populair.
Service-informatie:
Check in 13:00-19:00 uur (andere check in mogelijk in overleg)
Check out 11:00 uur

8242, Lelystad, Nederland

Locatie host
Beste campergasten,
Service-informatie:
Check in 13:00-19:00 uur (andere check in mogelijk in overleg)
Check out 11:00 uur
Lees verder
Wij zijn een zelfvoorzienende camperplaats met een circulair elektriciteits- en watersysteem, zonder aansluiting op het gemeentelijke netwerk van Lelystad. Hierdoor kunnen we niet alle standaarddiensten, zoals elektriciteit, aanbieden. Wel bieden we wellicht het mooiste uitzicht, samen met een terras dat prachtig uitkijkt over het water. Hier kunt u genieten van onze voornamelijk biologische dranken en gerechten, met als favoriet onze populaire flammkuchen/tarte flambée. Service-informatie:-Check-in: 13:00-19:00 uur-Check-out: 11:00 uur-Winterperiode (20 oktober - 31 maart): Geopend op afspraak; bij voorkeur contact per e-mail. Houd er rekening mee dat tijdens deze periode het servicegebied beperkt of niet beschikbaar is.-Sanitair: Ledigen van campertoiletten uitsluitend met biologische schoonmaakmiddelen, aangezien we onze eigen afvalwaterzuivering met micro-organismen uitvoeren.-Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze unieke locatie.
€ 22,00