Camping Luttelgeest aan Zee

campab67

apr 2024

Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Het is er inderdaad wat rommelig maar wel leuk zo bij de vijvers. Het zijn hard werkende en vriendelijke eigenaren en het heeft ook zo zijn charmes als het allemaal niet zo strak en gelikt is wij hebben het prima gehad en als wij weer in deze buurt zijn gaan we zeker hier weer terug.

klod1125

jul 2023

Groot terrein inderdaad wat rommelig Wij zijn geen vissers maar wel heerlijk vis gegeten in het restaurant. alles voor camperraars is aanwezig stroom water afvoer grijs water en toilet. super behulpzame en aardige mensen ook dementie vriendelijk. komen zeker terug.

erg rommelig terijn moesten spullen aan de kant leggen om op de CP te komen. zal voor vissers gerust een walhalla zijn. maar wij besloten om hier niet te overnachten.

Oosterringweg 36

8315 PV, Luttelgeest, Nederland

Gelegen dicht aan de A6 - goed bereikbaar - op camping kunt u op verschillende vissoorten vissen - restaurant op locatie - dicht gelegen aan het Kuinre bos - centrum 2km