camperplaatsen aan het water - uitzicht over jachthaven en vaarwater - bootverhuur - terras - ook plaatsen aan doorgaande vaarwater tegen hoger tarief - voor campinggasten Tusken de Marren zie sitecode 2583 - centrum 500m
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ, Akkrum, Nederland€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
N/A
Kortingskaartenmooie plek in de haven. 2 nachten gestaan bij de scouting tent, gras/zand. prima sanitair. komen hier zeker terug.
Goede plaats langs de jachthaven. Laat je niet misleiden door de overzichtsfoto. Hierop is de CP nauwelijks te zien. Dorp met goede winkels op 1 km. WiFi niet bruikbaar. Zou wel mogen voor die prijs.
Wij waren hier op 31 juni voor drie nachten. Prima plaats aan de haven met vriendelijke behulpzame beheerder. Komen hier zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ, Akkrum, Nederland53° 2' 55" N
info@drijfveer.nl
€ 19,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
N/A
KortingskaartenWasmachine