We zijn bij deze camperplaats wat een mooi plekje, Alles is aanwezig en zeer vriendelijke havenmeester + vrouw. Toiletten zeer netjes en dicht bij t dorp . We komen zekers een keer terug ! Gr Henk &Louise
Prima en mooie plek die in het voortbestaan wordt bedreigd door een bouwplan van hotelkamers/appartementen. Balk zal na realisatie dan geen CP meer hebben, omdat de camping/cp verderop ook al opgeslokt is door projectontwikkelaars. Onder dorpsbewoners bestaat ook onvrede over deze gang van zaken en men is een petitie gestart die camperaars ook kunnen ondertekenen, ook online. Hopelijk blijft Balk een plaats met ruimte voor diverse recreanten!
lees meerWat een prachtig plekje aan het water, en Balk is heel gezellig met leuke winkeltjes. En je kan heerlijk fietsen. Wel stroom betalen met euro, s maar voor 3 euro hadden we hele dag stroom. We komen zeker terug.
lees meerJachthavendyk 15a
8561 BB, Balk, Nederland52° 54' 2" N