momenteel geen camperplaatsen ivm herinrichting gebied
camperlocatie aan begin van Jelle Plantingstraat [rondweg Zuiderhogeweg] - enige hinder naast locatie door aanleg van passantenhaven - centrum 1500m.
Jelle Plantingstraat
9204 LM, Drachten, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 1 nov.
Kortingskaartenmomenteel geen camperplaatsen ivm herinrichting gebied
voorlopig is het erg kaal, ze zijn aan het herinrichten
weer een prachtige gratis locatie. we waren gisteren eerst bij die andere gratis camper plek 500 m hier vandaan bij het voetbal veld . waar je impressie ook goed kunt staan weinig privacy , maar door de extreme warmte hebben we besloten om. hier te gaan staan. fijn in een inham . gelegen aan een mooi wandel / sport gebied. en op loop / fiets afstand van een klein winkelcentrum . de stad ligt ook dicht bij . zeker de moeite waard om terug te komen
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
momenteel geen camperplaatsen ivm herinrichting gebied
voorlopig is het erg kaal, ze zijn aan het herinrichten
lees meerJelle Plantingstraat
9204 LM, Drachten, Nederland53° 6' 17" N
gemeente@smallingerland.nl
€ 0,00 • 1 jan. t/m 1 nov.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak