prima overnachtingsplaats. wij zijn blij dat de gratis voorzieningen er niet meer zijn. trekt veel parasieten aan helaas.
Waarom zitten er mensen te zeuren over stroom wat er niet meer is. wees blij dat er nog een mogelijkheid is om er gratis te staan. De keuze is aan de mensen zelf om er te gaan staan. Als er betaalde stroomzuilen neer gezet worden gebruiken ook niet alle mensen stroom. En het is kostbaar om ze te plaatsen en te onderhouden.
lees meerPrima plek voor een bezoek aan Heerenveen en om aansluitend te overnachten. Geen voorzieningen, maar dat is prima. Wij zijn blij met zulke (gratis) plekken! Heerenveen; bedankt!
lees meerHeremaweg 11
8444 AL, Heerenveen, Nederland52° 56' 14" N
info@thialf.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons