Kollum, Noardeast-Fryslân, Friesland, Nederland

Yn't Paradyske

Op de rand van de Noardlike Fryske Wâlden tussen Kollum en Buitenpost - Lauwersmeer - station en Botanische Kruidhof 1,4km - Openlucht Zwembad 1,7km - centrum Buitenpost 2,1km - centrum Kollum 2,5km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Paradyske 6

9291 MV, Kollum, Nederland
    Toon op kaart
  • € 11,00 • 1 apr. t/m 1 nov.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,62van 5
  • september 2022

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor jullie mooie review. Fijn om te lezen dat jullie een keer terug willen komen om de omgeving nog beter te bekijken. Wij hopen jullie dan weer te mogen begroeten en zeggen ook tot dan ....

• augustus 2022

Je heb van die plekjes die het liefst voor jezelf bewaard,wat een fijne rustige camper plaats,met lieve eigenaren, mooie fiets/wandel omgeving,kortom helemaal top,tot een volgende keer Ellij en Sander Lodewijks

Reactie van beheerder

Ellij en Sander hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het plaatsen van een review. Jullie waren gezellige en vriendelijke camperaars. Nog vele mooie reizen toegewenst en hopelijk tot een volgende keer. Gr. Melle en Lutske.

• augustus 2022

een paradijsje heeft zen naam niet gestolen. rustig ,ruim,alles aanwezig vriendelijke,behulpzame eigenaars. wij komen nog

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor het plaatsen van een review en de hoge waardering voor ons campererf. Fijn dat jullie het zo ervaren hebben en wij hopen dat jullie nog een keer terugkomen in het Paradyske.

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 79 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,62van 5
  • september 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 11,00 • 1 apr. t/m 1 nov.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten