eetcafé aan het water - eigen klein zandstrandje - fietsverhuur - boot verhuur - nieuw sanitair gebouw met vloerverwarming - ook camperplaatsen zie sc.20506 - centrum 1km
Plattedijk 20
8531 PE, Lemmer, Nederland€ 24,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZeer mooie plek, prijs / prestatie-overeenkomst. Zeer schoon sanitair, Roos receptie u. 6 jan. Sterren, erg behulpzaam.
Wij houden van CPs aan het water en de levendigheid van jachthavens. Wij waren één van de weinige Nederlanders op deze locatie. Het sanitair was uitstekend. De stroom werd duur betaald. De grootste ergernis is het continue lawaai van het vele verkeer dat voorbij raast inclusief veel zware landbouwvoertuigen. De brengt meer onrust met zich mee dan je zou vermoeden. Nee, om die reden geen aanrader.
lees meermooie locatie, uitstekend sanitair, heerlijk en betaalbaar restaurant, alleen dat verkeer. de camperplaatsen liggen naast een drukke weg. je hebt geen moment rust.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Plattedijk 20
8531 PE, Lemmer, Nederland52° 51' 4" N
info@tacozijl.nl
+31514562003
€ 24,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine