Almen, Lochem, Gelderland, Nederland

Domein Groot Besselink

coulissen landschap van de Achterhoek - rookvrije camping - bij de rivier de Berkel - unieke activiteiten: geleide meditaties met de op het terrein bevindende elementen - Hemelvaart en Pinksteren alleen via arrangement - centrum 1km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Lage Lochemseweg 31C

7218 PA, Almen, Nederland
    Toon op kaart
  • € 21,90 • 1 apr. t/m 1 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • NKC - NKC/CCI Card

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,57van 5
  • september 2022

Prachtige cp/camping/huisjes. Goeie voorzieningen. Grote plaatsen. NKC-prijs 18,50 incl. bel. zonder stroom (16 Ah). Stroomprijs 2 nachten 12,80. Het zou fijn zijn als de stroomprijs inzichtelijk zou zijn voor de klant. Hans

Reactie van beheerder

Goed om te lezen dat u bij ons een fijn verblijf heeft gehad. Van de genoemde kosten van € 12,80 was een deel toeristenbelasting en milieu-heffing. Wij meten de electra afzonderlijk per plek zodat een ieder betaalt naar werkelijk verbruik. Voor 2022 was dit € 0,50 per kwh.

• augustus 2022

Hatstikke leuke camping schoon en ruime plaatsen. Alleen jammer dat de aankomsttijd om 15.00 uur is terwijl je er om 11.00 vertrekken moet. Waarom niet aankomsttijd 12.00uur want als je rond trekt met de camper vertrek je je rond 11 uur dan is de plek toch om 12 uur toch weer vrij?

Reactie van beheerder

Bedankt voor review! In 2023 wordt onze aankomsttijd 14.00 Wij besteden veel aandacht aan ons terrein waarvoor wij de tijdsperiode tussen 11.00 en 14.00 uur graag willen gebruiken om alles weer in orde te krijgen voor de volgende gast.

• september 2021

Mooie camping om tot rust te komen. Goed sanitair. Wandelen langs de Berkel.

John-Doe

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 41 reviews

• Wasmachine

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,57van 5
  • september 2022

• augustus 2022

• september 2021

Mooie camping om tot rust te komen. Goed sanitair. Wandelen langs de Berkel.

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 21,90 • 1 apr. t/m 1 okt.

2 personen per nacht incl. belasting
  • NKC - NKC/CCI Card