Moeke Mooren

Geclaimd door eigenaar

4.5

Locatie host

Kamperen in het Land van Maas en Waal!
De ruime kampeerplaatsen (100 m²) beschikken over 10 ampère stroom, een privé watertappunt, afvoer en verharde ondergrond, perfect voor tenten én campers.
Het sanitair gebouw ligt op steenworp afstand en biedt nette voorzieningen, afwasmogelijkheden, wasmachine, droger (tegen betaling) en een plek voor chemisch toilet.
Ons park ligt midden in recreatiegebied de Gouden Ham, op loopafstand van ons restaurant KOECK en Moeke Mooren. Zwemmen kan op het strandje en voor bootliefhebbers zijn er aanlegplaatsen en een inlaadpunt.
Kamperen met comfort én beleving!
Het park is momenteel in ontwikkeling. We zijn druk bezig met verbeteringen. De locatie is echter al helemaal af.
Wij verwelkomen u graag!!

Lees verder

• Douche

• Wasmachine

Hoogerbrink

sep 2025

Prima cp, ruime plekken, bestraat. Goed sanitair. Mooi uitzicht als je aan het water staat. Campingterrein zelf is minder verzorgd, maar wordt blijkbaar aan gewerkt. Strandje veel ganzen- maar helaas ook hondenstont, dat ligt meer bij de bewoners als bij de uitbater. Heerlijk gegeten bij Koeck, op eigen terrein. Receptie Moeke Mooren vriendelijk. Boeken via website is makkelijk. Prijs: 32,00 incl hond (€2,00). Leuk om te fietsen en wandelen .

Wat een geweldige plek. Zeer vriendelijk ontvangst in het vlakbij gelegen hotel. De camping is nog niet klaar maar de cp’s aan het water zijn perfect in orde. Heel mooi uitzicht, supergrote plaatsen, stroom en water op je plek zelf. Keurig sanitair. De plek is volledig bestraat. Heel mooi om te fietsen. Tip: kijk ook eens bij strand Goud, restaurant Moeke Moonen en restaurant Koeck. Dit hoort allemaal bij Moeke Mooren. Geen ganzen gezien;)

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Blauwe Sluis 1B

6629 KK, Appeltern, Nederland

Locatie host

Kamperen in het Land van Maas en Waal!
Kamperen met comfort én beleving!
Wij verwelkomen u graag!!

Lees verder

Kampeerplaatsen op camping - de Gouden Ham - centrum Appeltern 2.8km