SVR-camping De Boersberg

Speciaal gezocht op nog werkend boeren bedrijf.Ik kon mijn hart ophalen met alle dames. Wat een genot om te zien en wat interessant te observeren dat iedere koe zo zijn eigen karakter heeft. Boer nam alle tijd om mijn vele vragen te beantwoorden.Stond eerste rang op het eerste veld. Fantastisch vlak bij keurige toiletten en zalige warme douche. We troffen het niet met het weer komen zeker nog eens terug! Wifi is op betaald verzoek en elektra.

Verwacht een werkende boerderij zonder concessies voor kampeerders die na 6:45 uur gaan slapen. We hadden een tractor die 25 minuten stationair draaide, zonder dat er een boer of ander voertuig op slechts 5 meter van onze camper reed. De dieseldampen verdoezelden tenminste de geur van de koeienstal.

Josencilia

jun 2025

jos en Cilia wij vonden het een hele vriendelijke camping we gingen op de bonnefooi en kregen toch nog een leuk plekje. Vriendelijke eigenaren en leuke/mooie fietsroutes.

Boersberg 1

6865 NG, Doorwerth, Nederland