ligging op landelijke Vekabo-camping - locatie in oude boomgaard - honden gratis - Tiel 5km - centrum 1km
Stationsweg 31
4054 HA, Echteld, Nederland€ 24,00 • 1 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenHeerlijk rustige CP onder de prachtige fruitbomen. Vriendelijk ontvangst, sanitair netjes en schoon. We stonden hier één nachtje en komen graag nog eens terug. Omgeving is erg leuk om te fietsen.
mooie CP onder de fruitbomen. Wij waren de enige camper dus lekker rustig. sanitair prima en netjes. prijs €23,00 betaald voor 1 nacht . mooie omgeving om te fietsen
zeer plezierige camping tussen de fruitbomen. ruime plaatsen. ontspannen sfeer en informele benadering door beheerder. sanitair prima! goed vertoeven op deze plaats in de Betuwe!!
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Stationsweg 31
4054 HA, Echteld, Nederland51° 54' 45" N
info@debonenkamp.com
€ 24,00 • 1 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater